Co. van de de Machinestechniek van China, Hubei Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

China Machinery Engineering Co.,Hubei Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Kleine Ribboot voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

China Machinery Engineering Co.,Hubei Ltd

1 2 3
China Machinery Engineering Co.,Hubei Ltd China Machinery Engineering Co.,Hubei Ltd China Machinery Engineering Co.,Hubei Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Aantal werknemers : >100以上
Jaarlijkse omzet : 6,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar : 1978
Export pct : 90% - 100%

Co. van de de MACHINEStechniek van CHINA, BEPERKTE HUBEI is een internationale groep die diverse categorieën van boten behandelt, projecten van de schipbouw vanaf het ontwerp van de klant. Met bijna internationale de handelservaring van 30 jaar, worden wij gewijd in het verstrekken van hoogte - producten van kwaliteits maken-in-China de overzee op de markt te brengen.

 

Onze hoofdlijn behandelt glasvezelboten met een grote verscheidenheidsdoeleinden, opblaasbare boten, inflatalbe tent, boottoebehoren, uit raadsmotoren, evenals customed boten enz. Wij hebben een aantal subordinative professionele fabrikanten die hoogte leveren - kwaliteitsboten en boottoebehoren. Alle inflatalbeboten worden van hoogte - de materialen van kwaliteitspvc die uit Zuid-Korea worden ingevoerd gemaakt. Het materiaal is van luchtstrakheid en waterweerstand met hoge intensiteit, hoge, toegelaten door alle klanten van internationale markten. Onze producten zijn verklaard Ce.
Elke opblaasbare boot is hand die skifully wordt gelijmd om de veilige, comfortabele, duurzame, gezonde en milieuvriendelijke opblaasbare boten te waarborgen.


Voor zowel opblaasbare boot als glasvezelboot keuren wij meestal de Europese ontwerp en productietechniek goed die u zou maken van het overzees, zonneschijn en de snelheid genieten en om u te maken de romantische hartstocht evenals geluk zo veel voelen &harmony met uw familie, minnaars en vrienden aangezien u de hoofdproducten van like.THE drie reeksen behandelt: Glasvezelboten; Van de boats&rib van BD de opblaasbare opblaasbare boten. De glasvezelboten omvatten vissersboten & snelheidsboten, passagiersboot, jacht van 4m tot 12,8 m in lengte;

 

Zijn de de reeks opblaasbare boten van BD uitgerust met diverse vloer zoals triplex, aluminium en lucht-air-inflated vloer in lengte die zich van 2,3 m aan 8,5 m en Rib uitstrekt de reeks opblaasbare boten met glasvezelschil in lengte van van 2,3 m aan 9,6 m.And uitgerust zijn nu is er een nieuwe modelribreeks, rib1100, die 11m in lengte, passagiersboot met vele stoelen daarin is.

 

Wij verlenen ook de uitstekende naverkoopdiensten en 3 tot 5 jaargarantie van de schil en de materialen. Elke boot komt met een reparatieuitrusting die de de onderhoudshulpmiddelen en materialen (fabrid en lijm) bevat. De vervangingsdelen zullen kostenloos binnen garantieperiode worden aangeboden. In het geval dat de boot werkelijk kwaliteitstekorten binnen garantieperiode heeft, zullen wij vrije vervangingsdelen na het ontvangstbewijs van de verwante beelden en de beschrijvingen ondersteunend de factor aanbieden; In het geval van ernstige kwaliteitsproblemen, zal een vervangingsboot naar de klanten met volgende ordeverzending worden verzonden.

 

De inspanningen en de ontwikkeling van jaren hebben ons hoog lof en vertrouwen van onze klanten over de wereld gewonnen. Ons bedrijf is goedgekeurd met internationaal het beheerscertificaat van ISO9001. In deze hete concurrentie-gevulde markt, ligt ons voordeel op dat wij kwaliteits slechts betrouwbare producten aan de kopers aan redelijke prijzen leveren, maar niet was de laagste prijs met andere leveranciers in dezelfde industrie vergelijkbaar. Houdend onze marge die in lage schaal wordt beperkt en handhavend zaken op lange termijn met onze cliënten, zijn wij ervarener dan de kopers overzee in het kiezen van de Chinezen producten maakten. Wij zullen op elk product vóór verzending namens onze klanten toezicht houden. In dit geval te hoeven de kopers overzee niet komen de producten persoonlijk controleren.

Onze producten worden verkocht globaal aan Europa, Noord-Amerika, Australië en het Oosten Asia.Directed door het principe van " Kredietessentie „, moeten wij sincrerly met klanten samenwerken over de hele wereld voor wederzijdse welvaart. Allen wij willen doen moet ons klantenvoordeel krijgen van het doen van zaken met ons. Tevreden om ons over onze producten en dienst voor nadere informatie te contacteren.

 

 

 

Contactgegevens
China Machinery Engineering Co.,Hubei Ltd

Contactpersoon: Mr. Gary Yin

Tel.: 0086-27-87454115

Fax: 86-27-87454115

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)