Co. van de de Machinestechniek van China, Hubei Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

China Machinery Engineering Co.,Hubei Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Kleine Ribboot voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Sinds extablished in jaar 2003, heeft onze fabriek zich van een eenvoudige opblaasbare bootproducent aan een agressieve munufaturer met glasvezelboot, de opblaasbare boot van pvc, Hypalon-boten evenals de boten van de Aluminiumrib ontwikkeld.  Wij hebben meer dan 20 reeksen vormen en enkelen nieuwe vorm zullen elk jaar worden toegevoegd.  Wij hebben de capaciteit van het ontwerpen van en het ontwikkelen van nieuwe typeboten. Onze hoofdlijn behandelt opblaasbare ribboten, opblaasbare sportenboten, opblaasbare varende catamaran, glasvezeljacht, boottoebehoren, uit raadsmotoren, evenals aangepaste boten enz. De boten hebben een grote verscheidenheidsdoeleinden: de watersporten, groot voor clubs, varende organisaties, commercieel of redding gebruikt enz.

   

  Alle opblaasbare boten worden van hoogte - de materialen van kwaliteitspvc gemaakt en Hypalon-die uit Zuid-Korea, Duitsland en Frankrijk worden ingevoerd. Onze producten zijn verklaard Ce.

   

  Voor zowel opblaasbare boot als glasvezelboot keuren wij meestal de Europese ontwerp en productietechniek goed die u zou maken van het overzees, zonneschijn en de snelheid genieten en om u te maken de romantische hartstocht evenals geluk & harmonie met uw familie, minnaars en vrienden zo veel voelen aangezien u houdt van. De belangrijkste producten behandelen drie reeksen: Glasvezeljacht (4m tot 12.8m); De opblaasbare Sportenboten (2.3m tot 8.5m) & de Rib opblaasbare boten (2.3m tot 9.6m), Glasvezelboten omvatten vissersboten & snelheidsboten, passagiersboot, jacht van 4m tot 12,8 m in lengte. En nu is er een nieuwe modelribreeks, rib1100, die 11m in lengte, passagiersboot met vele stoelen daarin is.

   

  Onlangs ontwikkelen wij de opblaasbare varende catamaran voor watersporten. De mast wordt gemaakt het aluminium, het zeil dat van de Terylene van het Uitdagings(vs) merk wordt gemaakt (3.80Zthick), en het Ponton van van T6 dat van Koreaans pvc (1.2mm) wordt gemaakt. De varende catamaran is met twee zeilen met buis van 4.5m snakt.

   

   

  China Machinery Engineering Co.,Hubei Ltd

   

  China Machinery Engineering Co.,Hubei Ltd

 • OEM / ODM
 • R & D
Contactgegevens
China Machinery Engineering Co.,Hubei Ltd

Contactpersoon: Mr. Gary Yin

Tel.: 0086-27-87454115

Fax: 86-27-87454115

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)